Khamis, 20 Disember 2012

ULanG TaHuN ke "TELO"Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua bloggers yang dirahmati Allah sekalin

~Pandangan mata selalu menipu, pandangan akal selalu tersalah, pandangan nafsu selalu melulu pandangan hati itu yang hakiki. Kalau hati itu bersih.. Bait-bait lagu Hijjaz yang selalu kita dengar di corong radio. Pernah kita terfikir bahawa apa yang kita selalu nilai melalui penilaian "rasa hebat" kita bahawa kita sebenarnya tidaklah sebetul-betulnya. Cuma Allah sajalah yang tahu apa yang tersurat dan tersirat. Jangan fikir apa yang kita mahu, cuba fikirkan apa yang Allah Mahu. Apa susah-susah? Allah tidak menyusahkan kita. Cukuplah Allah sebagai penolong kita juga.

~Selamat Ulangtahun perkahwinan ke -3 buat isteri tercinta.. dan anakanda tercinta .. DAYANG KHALIZAH BINTI AWANG BATU & MUHAMMAD KHALID HAFIZI BIN MUHAMMAD KHAWAR HEZAZY. Ini adalah tahun ke-3 kita mengecapi kebahagiaan dunia ini bersama. Menempuhi bahtera perkahwinan yang penuh dengan ombak dugaan. isteriku, kau senantiasa di sisiku, memberiku kasih sayang tanpa penat lelah.. Semoga Allah memberikan dirimu syurga di akhirat kelak.

~Ai.. nak tambah ahli dalam keluarga sudah..biar ramai muslim di muka bumi Allah yang boleh menjadi mujahid dalam perang fisabilillah~

** Telo dalam bahasa melanau adalah 3**

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Anda pasti mahu membaca ini

Related Posts with Thumbnails